Monday, August 18, 2008

24 Timmare Senare

Jahapp, sa har man klarat av ytterligare en episk resa. Lever men pa nod o nappe. Tog en taxi fran flygplatsen, snabbpackade upp, mest slangt allt i tvattkorgen och nu sitter jag har och betalar elaka "overdue" el och gasrakningar. Regn, +12C och inte nagon blivande make pa plats... Det suger att komma hem till en tom lagenhet. Men nu ett varmt bad och sen hopp i sang. Go natt!

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

En episk resa?!? Det kan tolkas lite åt alla håll :-)
Sitter i regnet och väntar på "...kommer solsken". Det ska tydligen komma efter regn och nu har det regnat i 3 dagar i sträck. Vågar knappt gå utanför dörren av rädsla för med mjölkstockning.
Kram
Annika

1:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej min Petra!
Vad tråkigt att komma hem till räkningar.Hoppas att tiden går fort tills Mike kommer hem.Här är det regn och lite höstrusk idag ,men nu är det bara jobb som gäller så det är ok.Det gick bra för Pontus idag./Kram mamma

1:24 AM  
Blogger Petra said...

Jamen solskenet har val kommit (och varit) redan? Men det ar klart att det blir sol igen bruden, september blir en toppmanad ju! Hoppas det gar bra med matning och allt! Stor kram!!

Hej mamsen, oj vad kul att hora det gick bra for lillbubbas. Fast det visste vi ju innerst inne for han ar ju bast! Bamsekram!

1:06 AM  

Post a Comment

<< Home