Thursday, August 12, 2010

Filmtajm igen

Har tagit det ratt lugnt den har veckan med mycket film pa kvallarna, bade bra och daligt: en dokumentar om Darwin; Darwin, the voyage that shook the world, och sa en feel good-rulle Everyone's fine med Robert di Nero. Det blev ocksa Avatar som vi har sett forrut, men den tal att ses igen. The Informator, en Matt Dillon-film som var ratt intetsagande. Dejtade en kompis inne i stan och da hamnade vi pa bio och sag filmen Inception - ratt bra for att raknas som sci-fi, jag brukar i vanliga fall inte gilla den kategorin men det var lite mer Matrix and space-sci-fi. Leonardo Di Capprio ar faktiskt en riktigt bra skadespelare aven om han har inte gjorde nagra speciella staende prestationer i just den har filmen.

Ikvall kommer jag att traffa en annan kompis, dels ar det ju lillordag (=torsdag=langa oppettider i butikerna) sa vi ska val forst ta en runda pa stan och sedan kaka pa trevliga The Tea Room i QVB.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Håller med dig att Inciption inte är någon höjdare vi såg den i Bangkok, somnade faktiskt till under filmen.Ha en skön helg! Kramar från mamma

3:04 AM  

Post a Comment

<< Home