Tuesday, October 25, 2005

Lycka är att hinna först till laptopen...

Nu nar man ar solokvist i nan veckas tid kanns det ratt skont att fa ha Sony Vaion helt for egen rakning. Ingen som brakar och har sig om att man lagger ner for mycket tid pa att blogga. Ingen som kraver att man maste avbryta surfandet pa grund av att det ar den andres tur.... Sant tycker vi om emellanat. Det ar stunder som dessa da man far passa pa att riktigt lasa DN tex (och alltsa inte bara kolla rubrikerna). Eller ÖA for all del. For nar fanken hinner man med sant i vanliga fall?

Idag har jag fran ett 27-gradigt Sydney snappat upp Augustprisnomineringarna, och det ar val for gemen man ett amne som beror. Sjalv tycker jag sa klart det ar jattespannande, och det kanns dessutom som det blir mer padrag varje ar. Att man sedan pratar om att Augusts pris ar storre i den svenska bokhandeln (an Nobels) kommer val inte som nan overaskning. Det ar nog inte utan anledning som Gert arligen star och gastar “Antligen” i genomskinlig sarkasm da merparten aldrig ens har hort talas om vem priset gar till.

Sa ar det ocksa intressant att lasa Horace svar pa tal om utnamningen av just Pinter (och liksom en gullig ‘Sa-funkar-det-guide’ till utnamningen). Men nog pladdrar han mest bara pliktskyldigast for akademiens rakning.

Jag har visserligen bara last Per Gunnar Evander av de nominerade, men ar alldeles overtygad om att de alla namnda fortjanar sin uppmarksamhet. Tank vad sugen jag blev pa nat svenskt nu nar man sitter och laser sant har.... Och notera horrni – det har inlagget publicerade jag nog lika mycket for att det ar kul att svamla som for att ni dar hemma ska ha en officiell julonskelista (pocket vager ju nastan ingenting ju).

Per Gunnar Evander
Monika Fagerholm
Ann-Marie Ljungberg
Lotta Lotass
Kristian Lundberg
Klas Östergren

1 Comments:

Blogger Petra said...

Jisses. Hur i helsicke forhindrar spam-meddelanden egentligen....???

9:51 PM  

Post a Comment

<< Home