Thursday, January 01, 2009

Hej 2009

Bortser man fran nyarsnattens obligatoriska taxi-vantan sa var det en jattetrevlig kvall i Coogee med grillning, fyrverkerier, tomtebloss och massor av vanner - fler foton finns att beskada har. Idag ar det sa hett att man inte kan gora sa mycket annat an att ligga i poolen och svalka sig, och det ar precis vad jag ska gora just nu.
Bloss

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vilken fin blogg du har. Det är väldigt kul att läsa om svenskar som flyttat till Australien just nu. Min man och jag har nämligen precis börjat fantisera lite på om vi ska ta med våra tre barn och bo ett tag i Australien (maken ska plugga till att börja med9 Väljer att vara anonym då det än så länge är lite hemligt.

7:17 AM  
Blogger Petra said...

Tack for kommentaren. Vad spannande! Sydney ar ju dessutom en valdigt bra barnstad med massor av aktiviteter. Dessutom ar stressnivan valdigt lag (for att vara en storstad) sa jag kan inte annat an rekommendera Sydney...

7:43 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vilken stad beror kanske lite på vart min man kan plugga någonstans. Samt att våran äldsta son har Asbergers (så vi måste hitta en skola som kan passa honom) Så fort helgen är slut (onsdag) så ska vi försöka ta reda på lite mer. Idag med -10 grader och bitande vind känns det inte så fel att flytta till Australien!

5:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vilka häftiga tomteblogg :)

3:30 AM  

Post a Comment

<< Home