Tuesday, May 12, 2009

Smycken

Har kommit igang med mina smycken igen - har finns lite fler bilder och nya grejer. Min favorit ar det har armbandet som gar i lila (aterigen ett tecken pa att jag borjar vanda mig mer mot farg...!)

Purplebangle2

Labels: ,

4 Comments:

Anonymous Kusin Maria said...

Oj, oj ooj!!! Jag missade ju hela gifterierna. Men nu har jag äntligen varit in och kikat på din blogg. Fantastiskt fina foton, det verkar ha varit en riktigt fin dag för er båda. Massor med lyckönskningar från mej!! Visst känns det lite annorlunda att vara gift, ändå. Eftersom du gillar böcker tänker jag passa på att komma med ett boktips också. Titeln låter lite otäck, men den är helt suverän. Veronika bestämmer sig för dö, av författaren Paulo Coelho. Det är en bok som paradoxalt nog handlar om livsglädje, och gränsen mellan "normalt" och galenskap. Den här boken kräver lite mer av sina läsare eftersom den väcker frågor som man själv får söka svaren till. Dessutom den vansinnigt rolig!

Grattis än en gång till äktenskapet!!
Må ni växa tillsammans och upptäcka nya världar och "lyckor" på er resa genom kärleken.

Många kramar
från kusin Maria.

10:28 PM  
Anonymous Ann-Sofie said...

Mycket fint! Säljer du?

4:09 PM  
Blogger Petra said...

Kusin Maria - tack for gratulationen - det var en helt sagolik dag! Vad roligt ocksa att fa boktips! Coelhos "Alkemisten" har jag last och den levererade lite samma budskap som du var inne pa. Jag tyckte om den sa det ar nog inte omojligt att jag far ta itu med ditt lastips!

Kram!!

7:00 PM  
Blogger Petra said...

Anne-Sofie - Tack, vad roligt! Saljer gor jag tyvarr inte annu. Men jag haller pa och klurar lite pa det sa stay tuned!;)

KRAM!!

7:03 PM  

Post a Comment

<< Home