Sunday, November 26, 2006

Bright Lights, Big City


















Antligen en snabb rapport fran livet Downunder... Firade vart 12-arsjubileum i helgen (egentligen var sjalva datumet den 22 november men vi var bada for upptagna under veckan for att hitta pa nagot kul). Mike hade i smyg kopt biljetter till "Revolution" en balettforestallning som fatt en hel del skriverier om sig i tidningar. Byggnaden inuti var precis lika storslagen som att se den utanfor. Runt sjalva operahuset har man ju gatt ett antal ganger och in i entren har jag kommit men faktiskt aldrig langre an sa. Nu startade vi med skumpa innan forestallningen och mellan akter, det var en jattemysig kvall som vi helt sakert kommer att gora igen.

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vad kul att se lite uppdateringar i bloggen och att få en liten rapport down under :)

3:50 AM  
Blogger Annika said...

12 år!!! Grattis!!!

6:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Petra.

Vad fina ni är. Det ser låter jätter härligt. Tänk vad tiden går.12år, ja det är väl vad vi kommer att fira som man och hustru nästa år också. Nej, vi börjar inte bli gammla.

// Åsa Lundstedt

12:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

Gratulerar! Åh vad härligt med klänning och sommarskor...

8:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Petra!
Ja nu är det en annan kusin som skriver till dig. Hoppas att ni har det bra där på andra sidan jordklotet? Vi hade tänkt skriva till dig tidigare och rapportera om mini-kusinträffen. Bättre sent än aldrig! Vi hade det jättetrevligt hos Mandus och Karin, åt och drack gott. Magnus Kristina och Viktor var också där så barnen roade varandra under kvällen. Vi testade bl a olika sorters julöl och kom fram till att falcon hade en riktig höjdare. Vid 22-tiden blev barnen trötta så då styrde vi kosan åter mot Gideå och Västergidsjö.
Ha det så bra och hälsa Mike från oss! // Mattias, Ingela, Malkolm, Torun och Artur.

Ps. Vår mailadress är: torparfamiljen@hotmail.com

5:54 AM  
Blogger Petra said...

Oh vad trevlig med sa manga besokare!

Hej Linda, ja, nu ar jag hemskt dalig pa att rapportera, far nog ta o skarpa till mig med det:)

Hej Annika - 12 ar, eller hur, visst ar det sjukt... Hoppas lilla magen mar bra!

Hej Asa, Absolut, har ar vi uppstassade till tusen. Och da far man val saga grattis till elva ar for eran del!

Hej Asa, Yes, sommarskor - I like!:)

Hej kusin Mattias - jattevalkommen till min lilla blogg! Kul att du hittade hit. Horde talas om kusintraffen, det ar ju attans att man alltid ska bo sa langt bort... Lat som ni hade skoj ialla fall. Far nog ta o slanga ivag ett mail till er. Apropa det, vilka sota namn era barn har!

8:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Petra!

Vi tycker att det är kul du rapporterar till oss i norr. Som du läst så har festligheterna gått bra. Falcon julöl lägg det på minnet!
Kanske Kristina med digitalkameran kommer med bildbevis, hehe!

Har du en privat mailadress?

Ha en bra dag!

Partyansvariga Karin vid Internet
(76westman@telia.com)

11:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Min älskling! Grattis till ert 12årsjubileum.Tänk att du till slut fick komma in i denna fantastiska byggnad, det verkar vara värt det. Kramar mamma

7:54 PM  
Blogger Petra said...

Hej Karin, later som en jattekul kvall med bade stora och sma partydjur:) Far lagga den dar julolen pa minnet. Har finns inte sa varst manga 'julol' men jag var faktiskt pa IKEA haromdagen och kopte upp mig pa ett stort forrad julmust, knackebrod, inlagd sill och saltlakrits, sa nagra svenska delikatesser har jag faktiskt tillgang till.

Hej mamma, ja det var verkligen speciellt att komma in i operahuset. Far ta och boka in en forestallning nar ni kommer... Kram

11:13 PM  

Post a Comment

<< Home