Friday, November 14, 2008

Friday

Ikvall blir det middag pa favoritthaikrogen Thai Nesia i Darlinghurst med goda vanner. For ovrigt hoppas vi pa en lang, varm helg (ser ut att bli varm just nu). Extra trevligt vore ju om den inte inneholl nagra sjukhusbesok och att bush-branderna kunde halla sig pa avstand.

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hallå, hallå..

Hoppas att bröllopsförberedelserna löper väl. Jag har inte haft tid att vara inne på min egen blogg på ett bra tag. ...Men Alla var på släktträffen utom du, och Magnus och Karin. Roligt men lite blött, kan man nog säga. Thomas fick fiska upp pappa för ledsagning hemmåt, och jag visade "eleganta" yogaknep. Men allt avlöpte väl, hemskt tråkigt att du inte kunde komma!
Just nu praktiserar jag som receptionist på folketspark samtidigt som jag läser administration och bokföring, så det finns ingen tid för skrivande längre, men jag brukar kika in på din blogg då och då. Bra jobbat, du skriver jättebra!!

5:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jo, det var från mej.
Kusin Maria...

5:30 AM  
Blogger Petra said...

Halla kusin! Vad roligt att du laser och kommenterar! Aaah, later som en jatterolig slakttraff - hade naturligtvis garna velat var med:(( Finns det bilbevis ma tro? Skulle garna vilja se... Hoppas det gar bra med pluggandet! KRAM

9:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

Karin och Magnus låg vid en sandstrand på Mallorca vid tidpunkten för släktträffen...

(hej Maria...så du har en blogg också?)

10:25 PM  
Blogger Petra said...

Hej Karin - later som ett bra val! Ja, stranden alltsa, inte att ni missade slakttraffen:) Hoppas ni hade det jattemysigt! KRAM!!

9:03 PM  

Post a Comment

<< Home