Wednesday, October 21, 2009

Je Suis Coco Chanel

Det drar ihop sig till jul och det som allmant gar under "The crazy season" har med julfester, julluncher, julmaskerader, julmarknader, julgrillfester eller Christmas barbeques som man sager har...kort o gott ALLT som gar att lagga ett jul-ord infor. Den gemensamma namnaren ar givetvis att det blir ett allmant (annu storre) frossande pa mat och dryck. Via Ms jobb har vi blivit bjudna pa julfest/julmaskerad och temat ar "The roaring twenties", dvs 20-talsfest. Vi snackar Charlie Chaplin, Huset Elliot, mod looks, Chicago-gangsters, depressionen, charleston-dans, fjaderboa, fransar, raka klaningar, platta bystar, dolda midjor, kreppat har, langa parlhalsband och knasiga huvudbonader... Inspiration finnns det gott om. Sjalv tanker jag ta tillfallet i akt och ga som ingen mindre an Coco Chanel med rak silhuett, vagigt har, roda lappar, cigarettmunstycke och en dros parlor runt halsen. Svart-vit fargskala saklart och med en extra puff Chanel Number 5 i halsgropen. Festen ar inte forran 18 december sa det finns massor av tid att planera den basta Coco-looken med tillhorande festblasa. Et volia! Ska bli jattekul.

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Fröken L said...

Åh vad roligt! Jag älskar 20-talet och den looken som var då. Huset Elliott är en av mina favoritserier. Satt som klistrad vid tv:n då serien visades här. Det kommer nog att bli en kul julfest.

Kram Dila

5:28 AM  
Blogger Petra said...

Ja, eller hur! Visst ar det ett enkelt decennium att gilla! Atminstone kladmassigt! Huset Elliot gillade jag ocksa:) KRAM

3:13 PM  

Post a Comment

<< Home