Tuesday, January 05, 2010

Georgie-boy Lovers Unite!

Ett inlagg till i bokvag. Ni vet min date i Sydney den 26 februari.... Lagom tills dess tycker jag att det ar dags att lasa upp mig lite om den har mannens liv och leverne sa att jag ska kunna stalla ratt fragor nar vi nu traffas efter koncerten. For det kommer vi ju att gora, det ar ju ingen tvekan om den saken.

George Michael ar alltsa halften grek-cypriot (fran pappan), halften engelsman, (fran mamman) och uppvuxen i Finchley, en liten forort utanfor London. Hans standigt arbetande pappa harvade pa inom restaurangbranchen i manga ar innan han till slut lyckades kopa en restaurang, som sedemera blev nagot framgangsrik om man ska tolka uppgraderingen fran den sunkiga forortslagenheten till den stora villan med prunkande tradgard.

G. M. var enormt overviktig i sina tidiga tonar. Ungefar samtidigt kom han i kontakt med Andrew Ridgley som var vild och galen och en bra boost for George som saknade sjalvfortoende och garna larde sig lite av Ridgleys "charm". Inte helt ovantat var Ridgley dock totalt talanglos musikalt (dansa kunde han dock) och det var G.M som skrev all musik, alla texter, producerade, sjong och skot allt administrativt for bandet. Hans storsta idol nar han var liten var ingen mindre an Elton John.

En bra borjan. Laste lite pa pendeltaget idag och den ar faktiskt jatteintressant. Ja, om man ar George Michael-fan alltsa. Boken ar en biografi skriven av Nicholas och Tim Wapshott.

Books January 2010 005

Labels:

2 Comments:

Anonymous Fröken Isakson said...

Åh, verkar spännande. Kram

2:41 AM  
Blogger Petra said...

Linda - ja, den verkar riktigt bra men forutsattningen ar val att man ar lite nyfiken pa personen ifraga. Men som sagt bra lasning! KRAM

5:11 PM  

Post a Comment

<< Home