Monday, December 21, 2009

Twenties Party

I fredags var vi ju som sagt pa Ms julfest pa franska restaurangen L'Etolie i Paddington. Det visade sig vara alldeles for svart att kla sig som Coco Chanel sa jag korde pa en generell tjugotalslook istallet. Det var skoj att kla upp sig i twenties style med fjader-huvudbonad, parlor och cigarettmunstycke, fast med alldeles for mycket harspray (man ser det inte pa bilden) kanns det som man nu uppfyllt arets maskeradkvot; det var ratt jobbigt att reda ut haret fran alla harnalar och fjaderboan efterat. Kvallen var annars jattetrevlig forrutom ett typiskt daligt utbud pa vegetariska ratter vilket sa klart inte var sa kul for M.

Twenties Party 025

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Urtiusig outfit! Vilken läcker fjäder.Hela du var så söt! Synd på maten, det är ju höjdpunkten på festen!

Julkramar från mamma

5:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vad snygg du var!!! +34c och strålande sol låter helt ok!! Här verkar det bli en underbar vit jul med massa snö, härligt! Sen bär det av till solen, ska bli skönt!
Hoppas ni får en fin jul!
Kram! / Anneli

10:11 AM  
Blogger Petra said...

Mamma - tack gulle dig! Det var roligt att kla upp sig sahar!:) Haller med, jattetrakigt med maten, det forstor ju stamningen.... KRAM

Anneli - tack och God Jul till hela familjen Landfors! Det var en rolig fest. Har last om att ni har jattemycket sno och det ser jattefint ut pa bilderna!! Men nu blir jag nyfiken - vart ska ni?

12:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vi åker till Teneriffa två veckor på annandagen. Barnen vet inget än, ska bli en överaskning på julafton. Längtar att se deras miner!/ Anneli

5:30 PM  
Blogger Petra said...

Oh lala - vad roligt!! Kan tanka mig att det maste var jatteskoj ocksa att se pojkarnas miner nar ni berattar vad som ar pa gang! Bra jobbat att halla det sa hemligt - kan ju inte ha varit sa latt antar jag!

Hoppas ni far en jattemysig resa!

Kramelikram

6:11 PM  

Post a Comment

<< Home