Sunday, October 25, 2009

Solig & Regnig Helg

Skon helg, eller atmistone jatteharlig lordag (idag har det sporegnat och varit kallt, sa det ger vi ju inte mycket for). I lordags blev det tidig uppstingning for en loprunda. Senast klockan atta maste jag komma ut nar jag springer nu, annars blir varmen alldeles for outharlig att springa i. Utan att ga in for mycket pa det har kan man val saga att traningen gick mindre bra. Ska ta itu med det nasta vecka och boka tid hos en kiropraktor.

Hur som helst. Lordag efter traningen - tog bussen in till stan och gick en stund i botanical gardens. Det var varmt och skont, och som vanligt mycket folk runt Circular Quay och dess omnejd.

Wollomoloo walk 017

Hamnade pa Otto's vid Wollomolloo Wharf dar vi at ost, kex och druvor. Skoljde ner med rosa bubbel. Gottgott. Lyx mitt pa blanka eftermiddagen. Kittlade dodsskont i kistan.

Wollomoloo walk 026

Kollade pa simning vid botanical gardens, de har en fin simpool dar man kan gora langa laps. Ser ratt inbjudande ut... Poolen ar ju inte direkt overbefolkad heller med tanke pa att det ar peak-time mitt pa en solig lordag. Vad gor alla galna aussies en dag som den har egentligen? Vad ar tjusningen med att sitta inne pa en mork pub och dricka ol?
Wollomoloo walk 016

Fina M hamnade pa bild ocksa. Notera snygg hatt OCH skjorta. Ingen heavy metal-t-shirts alltsa.
Wollomoloo walk 011

Labels: , ,

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Oh, vad skönt det ser ut med sol och värme.Här är det dimmigt ,kallt och regnigt, typiskt höstväder.Snygg kjol ,härliga foton.Puss o kram mamma

6:50 PM  
Blogger Petra said...

Tack mamma! Vad trakigt det later med vadret... fast snart blir det ju lite ljusare med sno i alla fall. Ni far tanda ljus och mysa!

Har varit hos en physiotherapist idag - skriver mer sen! KRAM

7:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

Shit va mysigt!!! Vill också sitta i solen och sippa på mousserande och käka ostar. Här har det varit gråmulet hela helgen och lillfimpen har haft 40 graders feber.

Kram
Annika

3:00 AM  
Blogger Petra said...

Annika - oj, fyrtio graders feber lat inte kul....stackars liten. Sander en massa bra karma-vibbar sa att det ska ga over:)

Angaende vadret; nu regnar det och ar kallt igen. Fick ha pa mig regnjacka till jobbet idag:) Och jag fros under regnjackan!

KRAM

4:35 PM  

Post a Comment

<< Home